Ervaringen van anderen

 

 

 

‘’De coaching met Sandra kan ik omschrijven als coaching met persoonlijke touch, er wordt daadwerkelijk naar je geluisterd en het coachplan wordt (mede) toegespitst op jouw wensen. Ook wordt steeds om feedback gevraagd en mag je voor iedere coachsessie input leveren, zodat jij je beoogde doel behaalt. Dit staat centraal.’’
Ivana, financiële sector
"Ik voelde mij begrepen en ondersteund door de coach. Daarnaast voelde de coach intuïtief goed aan hoe ik als persoon ben, wat ik nodig had/heb en liet ze mij ook zelf tot nieuwe inzichten komen.

Sommige onderdelen waren voor mij persoonlijk niet de meest effectieve. Toch zal je methoden moeten uitproberen om te achterhalen wat de juiste zijn. Uiteindelijk heeft dit voor verrassende resultaten gezorgd.

Fijne gesprekken gehad, tot veel inzichten gekomen en een goed gevoel eraan overgehouden. Jammer dat het voorbij is! Deze sessies zou je elke maand wel kunnen hebben, om nieuwe dingen te leren en stappen te kunnen zetten voor jezelf en anderen."
Semna Roushop, CGI
"Je hebt met iedere sessie gevraagd en aangevoeld wat we het beste konden onderzoeken, ook al week het af van het coachplan. Erg fijn om 'landingsoefening' te doen aan het begin van de gesprekken. Voelde me aangemoedigd om te vertellen door je vriendelijke steun en vertrouwen.

Geheel afgestemd op mij als coachee. Alles mag er zijn, is goed. Er wordt doorgevraagd als ik niet goed uit mijn woorden kom. Ook vond ik het fijn dat jij je reflecties teruggeeft.

Ik wist niet of ik een heel traject zou doen, maar al met het eerste gesprek veel uitgehaald. Heeft me aan het denken gezet over wat ik belangrijk vind, wat ik zoek in het leven, wat ik al heb en koester en een toekomstvisie.

Zeer tevreden met het traject. Door dit traject heb ik een persoonlijke ontwikkelmap aangemaakt. Dus hier eindigt het niet. Mijn dank is enorm!"
Felice
‘’Wat mij goed paste, was de afwisseling, waar een stukje uitleg/theorie ook onderdeel was van de coachingsessie. Veel opties aangedragen en ook wel adviserend daarin als je een idee had welke kant wel/niet op te gaan. Maar nooit dwingend. Fijn als het ook niet erg was als ik even geen antwoord had op vragen of als iets minder goed bij mij paste.

Ik had verwacht meer rust te krijgen door er achter te komen waar verdriet en onrust precies vandaan komen. Het laatste is niet helemaal naar voren gekomen, maar het laatste is wel een stuk bereikt. Ik heb mijzelf beter leren kennen en de kracht van naar je gevoel luisteren geleerd.

Dit was voor mij echt een groot cadeau! Enorm bedankt voor al je tijd, geduld en begrip. Ik heb veel van je geleerd. Ik neem een hele hoop mooie inzichten en InspiraZie 😉 mee! Dank je wel! Veel waar ik weer verder mee aan de slag kan.’’